Logovand Nord

Logovand Nord

Til de helt store events, er det altid essentielt at have en røgmaskine inkorporeret. Røgmaskiner har en stor effekt på eventet og dens deltagere. En af de største fordele ved at bruge en røgmaskine er, at den tilføjer et visuelt element til forestillinger og begivenheder. Røgen kan bruges til at fremhæve bestemte dele af en forestilling, såsom en sanger, der dukker op fra en røgsky eller en tryllekunstner, der forsvinder i et røgpust. Bl.a. er en røgmaskine ekstremt fordelagtigt på de lys, som du benytter til en fest. Røgmaskiner har nemlig den effekt, at det synliggør festens lyseffekter, så det kan ses langt bedre.

Er røgmaskiner farligt og hvordan fungerer det?

Røgmaskiner virker på den måde, at der er en indbygget pumpe i maskinen, der pumper en mængde røgvæske ud gennem maskinens rør og forbi et varmelegeme. Når røgvæsken så er opvarmet blæser den damp ud i lokalet.

Røgmaskinen er heller ikke farligt, idet dampen der bliver blæst ud består af vand med lidt glycerol eller glycerin.

Vedligeholdelse af røgmaskiner

Når du anskaffer en røgmaskine, er det vigtigt, at du vedligeholder den korrekt. I røgmaskinen er der bl.a. glycerin, hvilket kræver, at du også renser den grundigt. Vejledninger til dette kan du bl.a. finde hos www.røgmaskine.dk

Hvem benytter sig af røgmaskiner og hvad er dens formål?

Røgmaskiner benyttes bl.a. af diskoteker, teater, koncerter, scener, TV-stationer, brandskoler og mange flere.

Udover røgmaskiner synliggør lyseffekter og ofte bliver brugt til events, så ses det også, at det bliver brugt til at nedsætte sigtbarheden. Dette er bl.a. brandskoler, der gør brug af dette for at simulere situationer, hvor de skal arbejde med brand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *